Grubbenvorst
Voltijd

Vrachtwagenchauffeur

Op onze substraatproductielocatie in Grubbenvorst doen we binnen een professionele omgeving waar we goed in zijn: maatwerk bieden op het gebied van groeimedia en substraten. Samen met een enthousiast team zorg je ervoor dat de producten op tijd en volgens onze kwaliteitsvoorschriften worden geleverd bij onze klanten.

Lees meer
Werkzaamheden
Je komt als vrachtwagenchauffeur te werken voor ons substraatproductiebedrijf in Grubbenvorst. Hier draag je in teamverband zorg voor het laden van de vracht aan de hand van de afleverbon. 
 
Jij transporteert de vracht naar onze afnemers en lost de vracht hier naar wens van de klant. Hierbij zorg je dat gedurende het hele traject de kwaliteit van het product gewaarborgd blijft. Daarnaast haal jij producten op bij leveranciers en klanten, op aangeven van de (assistent) locatiemanager. Een juiste rittenrapportage, fustregistratie en afgetekende afleverbonnen zijn ook onderdeel van jouw taken. Je houdt de vrachtwagen netjes en schoon. Wanneer het nodig is, ben je bereid het productieteam te ondersteunen.
 
Team
Je werkt samen met jouw collega’s op de locatie en je hebt veel contact met de (assistent) locatiemanager. Daarnaast heb je contact met onze klanten.
Inklappen
70%
transportwerkzaamheden
10%
(intern) overleg
10%
administratieve taken
10%
extern contact

Wie ben jij?

Je hebt een geldig rijbewijs CE, inclusief Code 95. Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Je spreekt en schrijft goed Nederlands en communiceert helder en duidelijk.
 
Je kunt goed samenwerken binnen een team, maar gaat ook graag zelfstandig aan de slag. Je hebt een klantgerichte houding en een flexibele werkmentaliteit.

Wat krijg jij van ons?

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie met een salaris en arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie. Binnen de organisatie heerst een informele bedrijfscultuur en we organiseren regelmatig leuke personeelsactiviteiten.

Wat onze collega zegt

"
Als chauffeur is geen dag hetzelfde! Je ziet veel verschillende locaties en klanten. Samen met onze collega’s zorgen we ervoor dat producten op tijd en naar tevredenheid bij onze klanten worden geleverd.
"

Werkveld

Je komt te werken in de tuinbouw, een sector die vernieuwender is dan je misschien denkt. De tuinbouwsector heeft zich de afgelopen jaren hard ontwikkeld. Dit zie je terug aan de hoogwaardige technieken die gebruikt worden en de verdere verduurzaming van de tuinbouw. Onze bewortelings- en groeimedia staan aan de basis van voedselproductie en een groene leefomgeving. Ervaring in de tuinbouw, of in ieder geval enige affiniteit met de sector komt dus zeker van pas in deze functie.

Solliciteren

Word jij enthousiast van bovenstaande omschrijving? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Stuur jouw cv en motivatiebrief naar Daniëlle den Elzen via hr@vanderknaap.info. Neem voor meer informatie over de functie contact op via 0174 296606 of hr@vanderknaap.info.

Vragen?

Neem contact op met Daniëlle den Elzen:
T: +31 (0)174 296606