Stage bij Van der Knaap

Lijkt het jou fantastisch om stage te lopen bij Van der Knaap Groep? Kijk je ernaar uit om meer te leren over het productieproces van verschillende producten of heb je meer interesse in wat er allemaal aan werkzaamheden op ons kantoor plaatsvindt? Als erkend leerbedrijf kunnen wij ieder schooljaar een aantal studenten een leerzame stageplek bieden. Vul je gegevens in onderstaand formulier in en wie weet zien we elkaar binnenkort!

* verplichte velden

MAX // Stagiair in 'de Kas'

“Ik ben Max en ik heb de opleiding Tuinbouw & Agribusiness gevolgd in Delft, met als afstudeerrichting Teeltechniek & Veredeling. In het derde jaar van de opleiding heb ik twintig weken stagegelopen bij Van der Knaap.”

“Tijdens mijn stage werd verwacht dat je een kwantitatief onderzoek uitvoert, waarbij je proefresultaten analyseert en verwerkt in een statistisch programma. In samenwerking met mijn begeleider bij Van der Knaap heb ik twee proeven opgezet die deze proefresultaten geven. We hebben een proef opgezet rond het compact telen van Petunia en een proef over weerbaar telen met Hortensia. Ik was veertig uur per week op de afdeling Research & Development te vinden. Hier heb ik aan de door mij opgezette proeven gewerkt en meegeholpen met de dagelijkse activiteiten.”

“Ik vond stagelopen een leuke en leerzame periode. Buiten de proef om leerde ik een hoop bij over verschillende gewassen in ‘de Kas’ en eigenschappen van de substraten in het huidige assortiment van Van der Knaap.”