Onze organisatie

Van der Knaap Groep is een Nederlands familiebedrijf met een internationale focus. Wij bieden de professionele tuinbouw natuurlijke oplossingen voor beworteling en groei. Samen met onze klanten ontwikkelen wij duurzame en kwalitatief hoogwaardige producten en diensten. De producten die door onze productielocaties wereldwijd worden geproduceerd, worden door klanten over de hele wereld gebruikt. Onze expertise ligt bij een aantal verschillende productgroepen.

Bewortelingsmedia vormen de basis van de groei van elk gewas. Van der Knaap produceert een uitgebreid assortiment bewortelingsproducten. Voor onze substraten maken wij gebruik van de natuurlijke grondstoffen kokos en veen. Het samenstellen van een substraatmengel gaat in overleg met de klant. Maatwerk dus. Kokossubstraat is voor veel verschillende toepassingen geschikt. Wij leveren onder andere kokossubstraat, (opkweek)blokken, kokosschijven en –pluggen. Met de kokosmatten van Forteco kan duurzaam geteeld worden met een hoge opbrengst. Ze worden met name voor vruchtgroente- en zachtfruitgewassen gebruikt. Onze circulaire meststoffen helpen kwekers op organische wijze een sterk gewas met een hoge opbrengst te telen. Voor consumenten maken wij kokospotgrondproducten, zoals kokosblokjes en -schijfjes voor gebruik in doe-het-zelf concepten. Meer over de producten en hun toepassingen lees je op onze website.

Kwaliteit

Innovatie

Duurzaamheid

Kwaliteit

Van der Knaap staat voor een hoogwaardige kwaliteit van producten. Door eigen productie, verwerking en controle. De fysische en chemische eigenschappen van de grondstoffen worden in de hele keten gecontroleerd in eigen én externe laboratoria. Ook de eindproducten ondergaan meerdere controles voor uitlevering. Daarnaast zijn we gecertificeerd volgens de normen van RHP en ISO 9001. Op deze manier kunnen we de hoge kwaliteit van onze producten waarborgen.

Sollicitatieprocedure

Tijdens het sollicitatieproces doorloop je verschillende stappen. We willen graag dat de verwachtingen duidelijk zijn en er een juiste match is, zodat beide partijen een goede, leerzame en duurzame samenwerking tegemoet gaan.

Lees verder

Bekijk onze teams

Productie & Techniek
Productie & Techniek
Logistiek
Logistiek
Sales
Sales
Business support
Business support
Kwaliteit & Innovatie
Kwaliteit & Innovatie