Kwintsheul
Voltijd, Deeltijd
mbo+

Financieel administratief medewerker

Als financieel administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor diverse financiële taken en draag je bij aan het soepel verlopen van onze financiële processen. Je speelt zo een sleutelrol in ons team. Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Kwintsheul. Een dynamische werkomgeving, want we produceren hier ook een deel van onze producten.

Lees meer

Werkzaamheden

Als onderdeel van onze afdeling Finance voer jij de dagelijkse financieel administratieve taken uit. Hieronder vallen het verwerken van inkoop- en verkoopfacturen, bankafschriften en overige boekhoudkundige taken van onze verschillende business units.

Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor debiteurenbeheer, zoals het bewaken van openstaande posten en het opvolgen van betalingsherinneringen. Jij bent hierbij het aanspreekpunt voor onze kredietverzekeraar.

Je werkt in jouw functie samen met verschillende afdelingen binnen onze organisatie, zoals onze backoffice en stafafdelingen. Daarnaast heb je contact met externe partijen, waaronder klanten en leveranciers. Je zorgt hierbij voor een vlotte afhandeling van financiële processen.

Ten slotte ondersteun jij jouw collega’s bij het opstellen van financiële rapportages en overzichten en assisteer je bij audits en controles.

Inklappen
60%
financiële taken
15%
(intern) overleg
15%
extern contact
10%
kwaliteitsmanagement

Wie ben jij?

Je hebt minimaal mbo+-niveau, bij voorkeur door een financiële opleiding. Daarnaast heb je enkele jaren relevante werkervaring op het gebied van financiële administratie. Ervaring met Exact Globe is een sterke pre.

Je bent leergierig, werkt nauwkeurig en hebt een analytische blik. Je kunt goed samenwerken binnen een team, maar gaat ook graag zelfstandig aan de slag. Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels en je communiceert helder en duidelijk.

Wat krijg je van ons

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie met een salaris en arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie. Via onze ‘Knaap Academy’ bieden we interne opleidingen aan. Er is voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei, passend bij jouw kennis en interesse. Binnen de organisatie heerst een informele bedrijfscultuur en we organiseren regelmatig leuke personeelsactiviteiten.

Wat zegt onze collega

"
Bij de afdeling Finance zijn wij de spin in het web van alle (financieel) administratieve processen. We hebben veel contacten intern en extern om er voor te zorgen dat de financiën binnen Van der Knaap uitstekend op orde zijn en blijven. Het is een uitdagende en afwisselende baan!
"

Het werkveld

Je komt te werken in de tuinbouw, een sector die vernieuwender is dan je misschien denkt. De tuinbouwsector heeft zich de afgelopen jaren hard ontwikkeld. Dit zie je terug aan de hoogwaardige technieken die gebruikt worden en de verdere verduurzaming van de tuinbouw. Onze bewortelings- en groeimedia staan aan de basis van voedselproductie en een groene leefomgeving. Ervaring in de tuinbouw, of in ieder geval enige kennis van en affiniteit met de sector komt dus van pas in deze functie.

Solliciteren

Word jij enthousiast van bovenstaande omschrijving? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Stuur jouw cv en motivatiebrief naar Daniëlle den Elzen via hr@vanderknaap.info. 

Neem voor meer informatie over de functie contact op met Menno Kuiper via 0174 296606 of mennokuiper@vanderknaap.info.

Vragen?

Neem contact op met Daniëlle den Elzen:
T: +31 (0)174 296606