< alle vacatures

Teamleider Laboratorium

Honselersdijk
Voltijd, Tijdelijk
hbo

Voor onze afdeling Kwaliteit zijn wij op zoek naar een Teamleider (senior analist) voor ons laboratorium met kennis van substraat- en wateronderzoek, affiniteit met de tuinbouwsector en de drive en motivatie om processen en werkzaamheden te optimaliseren.

De werkzaamheden

Als teamleider van ons laboratorium ben je als meewerkend leidinggevende van drie kwaliteits-medewerkers laboratorium verantwoordelijk voor het correct en efficiënt uitvoeren van de diverse controles op inkomende en uitgaande grondstoffen en eindproducten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse onderzoeken, waaronder chemisch, fysisch en fytosanitair onderzoek, en verzorg je de rapportages hiervan naar de praktijk.

Je bewaakt de voortgang van de monsters in het proces (van aanname tot vrijgave en rapportage) en zorgt dat alle onderzoeken en rapportages correct en tijdig worden uitgevoerd. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel interne als externe klanten op het gebied van analyse en rapportage en zorgt dat vragen en/of opmerkingen juist worden afgehandeld.

Wij zoeken iemand die

  • een afgeronde HLO / MLO-4 opleiding heeft, bij voorkeur in de chemische richting;
  • minimaal drie jaar relevante werkervaring heeft in een soortgelijke leidinggevende functie en werkervaring heeft met chemische analyse via een ICP-OES en spectofotometrische bepalingen met behulp van een CFA;
  • accuraat, stressbestendig en oplossingsgericht is;
  • helder en direct communiceert en aanstuurt;
  • een goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal heeft;
  • een flexibele en dienstverlenende instelling heeft;
  • affiniteit met en kennis heeft van de tuinbouwsector.

Wat bieden wij

Een afwisselende en uitdagende functie met een salaris en arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie. Een informele bedrijfscultuur met gemotiveerde collega’s en doorgroeimogelijkheden in een professionele organisatie waar duurzaamheid, innovatie, klantgerichtheid en collegialiteit centraal staan.

Vragen?

Neem contact op met Daniëlle den Elzen:
T: +31 (0)174 296606

Neem voor vragen over de functie contact op met Peter Quik T: +31 (0)174 296606