Poeldijk
Voltijd
mbo+

Assistent locatiemanager productie

Bij onze productielocatie in Poeldijk ben je er als assistent locatiemanager productie verantwoordelijk voor dat onze substraatproducten zo efficiënt mogelijk worden geproduceerd. Je houdt de productieplanning in de gaten, zet mensen en machines optimaal in en zorgt er zo voor dat onze producten op tijd worden geleverd.

Lees meer


Werkzaamheden

Als assistent locatiemanager monitor je de productieplanning en de afstemming van productie en logistiek en je stuurt bij waar nodig. Je bewaakt de kwaliteit van de producten en productieprocessen. Waar je verbeterpunten constateert, ga je aan de slag om de productieprocessen te verbeteren en de efficiëntie en effectiviteit te verhogen. Verder draag je bij aan de ontwikkeling van nieuwe producten en productiemethoden en de implementatie ervan. Ook zorg je voor een juiste administratie en rapportage.
 
Je bent verantwoordelijk voor de machines, in het bijzonder onze menglijn voor substraten. Je plant het onderhoud van de machines op de locatie en zorgt er zo voor dat ze optimaal kunnen draaien.
 
Je werkt binnen een hecht team op onze substraatproductielocatie in Poeldijk. Hier stuur je dagelijks jouw collega’s van de productie aan. Je weet ze te motiveren en draagt zo bij aan een prettige werksfeer en een optimaal resultaat. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheid van medewerkers op de werkvloer en het naleven van veiligheidsvoorschriften.
Inklappen
25%
extern contact
25%
kwaliteitsmanagement
20%
(intern) overleg
20%
administratieve taken
10%
leidinggeven

Wie ben jij?

Je hebt mbo+-niveau, bijvoorbeeld door een afgeronde opleiding in de richting techniek, en enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie. De mogelijkheid die wij je bieden om verder te leren, pak je graag aan.
 
Je hebt technisch inzicht en kunt goed planmatig werken. Je neemt initiatief, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en gaat een uitdaging niet uit de weg. Verder werk je nauwkeurig en je communiceert helder en duidelijk. Je kunt goed samenwerken binnen een team, maar gaat ook graag zelfstandig aan de slag.

Wat krijg je van ons

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie met een salaris en arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie. Via onze ‘Knaap Academy’ bieden we interne opleidingen aan. Binnen de organisatie heerst een informele bedrijfscultuur en we organiseren regelmatig leuke personeelsactiviteiten.

Wat onze collega zegt

"
In deze dynamische rol ben je betrokken bij verschillende aspecten van het productieproces. De dynamiek van de tuinbouwsector is goed terug te voelen binnen ons bedrijf. We zijn een hecht team dat samenwerkt om doelen te bereiken en ieders inzet wordt echt gewaardeerd. Het is een mooie kans om je vaardigheden te ontwikkelen en bij te dragen aan het succes van ons bedrijf.
"

Het werkveld

Je komt te werken in de tuinbouw, een sector die vernieuwender is dan je misschien denkt. De tuinbouwsector heeft zich de afgelopen jaren hard ontwikkeld. Dit zie je terug aan de hoogwaardige technieken die gebruikt worden en de verdere verduurzaming van de tuinbouw. Onze bewortelings- en groeimedia staan aan de basis van voedselproductie en een groene leefomgeving. Ervaring in de tuinbouw, of in ieder geval enige kennis van en affiniteit met de sector komt dus zeker van pas in deze functie.

Solliciteren

Word jij enthousiast van bovenstaande omschrijving? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Stuur jouw cv en motivatiebrief naar Daniëlle den Elzen via hr@vanderknaap.info.
 
Neem voor informatie over de functie contact op met Twan van den Berg via 0174-296606 of t.vandenberg@vanderknaap.info.

Vragen?

Neem contact op met Daniëlle den Elzen:
T: +31 (0)174 296606