Poeldijk
Voltijd, Deeltijd
mbo

Medewerker backoffice

Als medewerker backoffice begeleid jij het traject van orderaanvraag tot -afwikkeling voor onze (productie)locatie in Poeldijk. Dit houdt in dat jij onder andere offertes opstelt, de status van de orders in de gaten houdt en jouw collega’s en onze klanten hiervan op de hoogte houdt. Het afstemmen van de werktijden doen we in overleg, maar we vinden het praktisch als je vijf dagen per week beschikbaar bent.

Lees meer

Werkzaamheden

Als medewerker backoffice ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de verkopen van de substraatproducten van de Van der Knaap Groep. Je stelt offertes op, voert ze in ons CRM-systeem in, houdt de voortgang in de gaten en doet de afwikkeling ervan. Hierbij houd je zowel de klant als de afdeling verkoop op de hoogte van de status van de lopende orders. 

Je beantwoordt je de telefoon en onderhoudt het contact met onze klanten, productielocaties en leveranciers op het gebied van orderstatus en logistiek. Jij bent ook het eerste aanspreekpunt voor ons verkoopteam. Verder zorg jij voor heldere en duidelijke communicatie naar alle betrokkenen binnen de organisatie en draag je de Van der Knaap Groep positief uit.

Je werkt vanuit onze locatie in Poeldijk, waar wij ook onze substraten produceren. Je hebt veel contact met je collega’s op deze vestiging en werkt nauw samen met de manager backoffice.

Inklappen
50%
administratieve taken
30%
Intern overleg
20%
extern contact
10%
kwaliteitsmanagement

Wie ben jij?

Je hebt minimaal mbo-niveau, bijvoorbeeld door een opleiding in de richting business management. Een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke functie vinden wij een pre, maar geen noodzaak. Je hebt kennis van de programma’s van Microsoft Office, maar ook van CRM-programma’s, zoals E-Synergy en Exact. Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels. Beheersing van andere talen, zoals Duits of Frans, is een pre.

Je kunt goed samenwerken binnen een team, maar gaat ook graag zelfstandig aan de slag. Je neemt initiatief, gaat een uitdaging niet uit de weg en durft gevraagd en ongevraagd advies te geven. Verder werk je nauwkeurig en gestructureerd en ben je bereid je verder te ontwikkelen. 

Wat krijg je van ons

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie met een salaris en arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie.  Via onze ‘Knaap Academy’ bieden we interne opleidingen aan. Binnen de organisatie heerst een informele bedrijfscultuur en we organiseren regelmatig leuke personeelsactiviteiten.

Wat onze collega zegt

"
“We werken met een klein team en er heerst een prettige werksfeer. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten hun producten op tijd én naar tevredenheid geleverd krijgen. Dankzij de afwisseling in het werk en de dynamische (werk)omgeving is geen dag hetzelfde!”
"

Het werkveld

Je komt te werken in de tuinbouw, een sector die vernieuwender is dan je misschien denkt. De tuinbouwsector heeft zich de afgelopen jaren hard ontwikkeld. Dit zie je terug aan de hoogwaardige technieken die gebruikt worden en de verdere verduurzaming van de tuinbouw. Onze bewortelings- en groeimedia staan aan de basis van voedselproductie en een groene leefomgeving. Ervaring in de tuinbouw, of in ieder geval enige affiniteit met de sector komt dus zeker van pas in deze functie.

Solliciteren

Word jij enthousiast van bovenstaande omschrijving? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Stuur jouw cv en motivatiebrief naar Daniëlle den Elzen via hr@vanderknaap.info. Neem voor meer informatie over de functie contact op met Twan van den Berg via 0174 296606 of t.vandenberg@vanderknaap.info.

Vragen?

Neem contact op met Daniëlle den Elzen:
T: +31 (0)174 296606