Kwintsheul
Voltijd
mbo+

Kwaliteitsmedewerker

Op onze substraatverwerkingslocaties in Kwintsheul, Honselersdijk en Aalsmeer zorg jij ervoor dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de richtlijnen in ons kwaliteitsmanagementsysteem. Je houdt zicht op de kwaliteit van de producten en ontwikkelt werkwijzen die hieraan bijdragen. Zo draag jij eraan bij dat onze klanten bewortelings- en groeimedia van de hoogste kwaliteit geleverd krijgen.
Lees meer


Werkzaamheden

Als kwaliteitsmedewerker van de business unit Rooting houd je er zicht op dat de processen en de bedrijfsvoering op de productielocaties worden uitgevoerd volgens de afspraken en richtlijnen in ons kwaliteitsmanagementsysteem. Je zorgt dat wij blijven voldoen aan de Arbo- en milieuwetgeving en de ISO-normen. Je zet je ervoor in om het kwaliteits- en veiligheidsbewustzijn op de substraatproductielocatie te versterken. Je ontwikkelt en verbetert werkwijzen en productieprocessen en brengt hierover gevraagd én ongevraagd advies uit. Voor productie, verkoop en inkoop ben jij het aanspreekpunt op het gebied van de kwaliteit van bewortelings- en groeimedia.
 
Je laat de grondstoffen onder andere op chemische, fysische en fytosanitaire eigenschappen controleren. Je analyseert de resultaten en die van interne kwaliteitscontroles en rapporteert eventuele afwijkingen, voorzien van jouw advies. Je behandelt klachten en zorgt voor een correcte afhandeling ervan. In teamverband voer je interne audits uit. Niet alleen breng je rapport uit over de resultaten, je doet ook aanbevelingen en monitort de voortgang.
 
Team
Je bent onderdeel van het Kwaliteitsteam, maar je werkt zelfstandig vanuit onze productielocatie in Kwintsheul. Je rapporteert aan de manager kwaliteit en je hebt veel contact met de QHSE-coördinatoren en de manager laboratorium. Op de locaties werk je als team samen met de locatiemanager, manager R&D, technische dienst en operators.
Inklappen
50%
kwaliteitsmanagement
30%
administratieve taken
10%
(intern) overleg
10%
extern contact

Wie ben jij

Je hebt minimaal mbo+-niveau, bijvoorbeeld door een opleiding in de richting kwaliteitsmanagement, en enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt kennis van kwaliteitsmanagement-
systemen, zoals ISO 9001. Daarnaast ben je bevoegd tot het uitvoeren van interne audits. Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels en je communiceert helder en duidelijk.
 
Je werkt nauwkeurig en gestructureerd en hebt een analytische blik. Je ziet een uitdaging in het overtuigen van anderen. Je kunt goed samenwerken binnen een team, maar gaat ook graag zelfstandig aan de slag. Ten slotte neem je initiatief, ga je een uitdaging niet uit de weg en durf je gevraagd en ongevraagd advies te geven.

Wat krijg je van ons

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie met een salaris en arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie. Via onze ‘Knaap Academy’ bieden we interne opleidingen aan. Binnen de organisatie heerst een informele bedrijfscultuur en we organiseren regelmatig leuke personeelsactiviteiten.

Wat onze collega zegt

"
Binnen een dynamisch team draag jij de verantwoordelijkheid voor het waarborgen van de kwaliteit van onze bewortelingsproducten. Je werkt nauw samen met jouw collega’s van de productie en het kwaliteitsteam om tot het beste resultaat te komen.
"

Het werkveld

Je komt te werken in de tuinbouw, een sector die vernieuwender is dan je misschien denkt. De tuinbouwsector heeft zich de afgelopen jaren hard ontwikkeld. Dit zie je terug aan de hoogwaardige technieken die gebruikt worden en de verdere verduurzaming van de tuinbouw. Onze bewortelings- en groeimedia staan aan de basis van voedselproductie en een groene leefomgeving. Ervaring in de tuinbouw, of in ieder geval enige affiniteit met de sector komt dus zeker van pas in deze functie.

Solliciteren

Word jij enthousiast van bovenstaande omschrijving? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Stuur jouw cv en motivatiebrief naar Daniëlle den Elzen via hr@vanderknaap.info. 

Neem voor meer informatie over de functie contact op met Peter Quik via 0174 296606 of p.quik@vanderknaap.info.
 

Vragen?

Neem contact op met Daniëlle den Elzen:
T: +31 (0)174 296606