< alle vacatures

Controller

Kwintsheul
Voltijd
hbo

Wij zoeken een Controller met cijfermatig inzicht en sterk analytisch inzicht. Ben jij proactief, accuraat en werk je graag zelfstandig, maar ben je óók een teamspeler? Lees dan snel verder.

De werkzaamheden

Als Controller ben jij volledig zelfstandig verantwoordelijk voor de hele financiële administratie van diverse werkmaatschappijen. Daarnaast stel je periodiek (financiële) rapportages op voor het MT inclusief controle en analyse. Projectmatige werkzaamheden op het gebied van financiën en procesverbeteringen horen eveneens binnen het takenpakket. Je voert regelmatig overleg met andere afdelingen binnen ons bedrijf.

Wij zoeken iemand die

  • op HBO-niveau denkt en werkt;
  • enige jaren relevante werkervaring heeft in een soortgelijke functie;
  • kennis van Microsoft Office en Exact Globe / E-Synergy of aantoonbare ervaring met een vergelijkbaar boekhoudpakket heeft;
  • ervaring heeft binnen een internationale handelsomgeving (pre);
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal heeft;

Wat bieden wij

Een afwisselende en uitdagende functie met een salaris en arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie. Een informele bedrijfscultuur met gemotiveerde collega’s en doorgroeimogelijkheden in een professionele organisatie waar innovatie, klantgerichtheid en collegialiteit centraal staan.

Vragen?

Neem contact op met Nicole Koreman:
T: +31 (0)174 296606