Voltijd
hbo

Medewerker supply chain

Als medewerker supply chain ben je onderdeel van een internationaal team dat zorgt voor de sourcing, inkoop en internationale logistiek van kokosgrondstoffen en eindproducten. Daarnaast speel je een belangrijke rol in het optimaliseren van de hele supply chain en werk je mee aan nieuwe ontwikkelingen. Zo zorg je vanuit onze vestiging in Kwintsheul of Grubbenvorst voor tevreden klanten wereldwijd.
Lees meer

 

Werkzaamheden
Als medewerker supply chain speel je een belangrijke rol binnen de sourcing, inkoop en logistiek van kokossubstraten. Je bent medeverantwoordelijk voor de inkoop en de organisatie van het internationale zeetransport van de kokosproducten. Zo zorg je ervoor dat de producten op tijd worden geleverd bij onze klanten wereldwijd. Daarnaast ondersteun je de manager supply chain in de voorbereiding van nieuwe projecten en uitbreidingen van bestaande en/of nieuwe productielocaties.

 
Je stelt verbeteringen voor om binnen de supply chain de efficiëntie te verhogen, de klantenservice te verbeteren en kosten te besparen. Daarnaast werk je business cases uit voor investeringen binnen de huidige productielocaties ten behoeve van efficiëntie of verbetering van de capaciteit en houdt zicht op de voortgang. Ten slotte ga je aan de slag met deskresearch op het gebied van inkoop, supply chain, productontwikkeling en automatisering.
 
Team
Als onderdeel van het supply chain team van onze business unit Coco Substrates heb je regelmatig contact met verschillende afdelingen binnen onze organisatie. Natuurlijk heb je nauw contact met jouw eigen afdeling, maar ook met jouw collega’s van de commerciële afdeling en de locatiemanagers op onze internationale productielocaties.
Inklappen
25%
(intern) overleg
25%
extern contact
25%
projectmanagement
15%
administratieve taken
10%
kwaliteitsmanagement

Wie ben jij

Je hebt minimaal hbo-werk- en denkniveau en enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Kennis van import- en exportdocumenten ten behoeve van internationaal transport is gewenst. Je bent cijfermatig onderlegd en hebt zowel praktische kennis als technische inzicht. Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels en je communiceert helder en duidelijk.
 
Je werkt nauwkeurig en gestructureerd. Je bent in staat snel te schakelen en staat stevig in je schoenen. Kwaliteit staat hoog bij jou in het vaandel en je denkt oplossingsgericht. Ten slotte kun je goed samenwerken binnen een team, maar ga je ook graag zelfstandig aan de slag.

Wat krijg je van ons

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie met een salaris en arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie. Via onze ‘Knaap Academy’ bieden we interne opleidingen aan. Binnen de organisatie heerst een informele bedrijfscultuur en we organiseren regelmatig leuke personeelsactiviteiten.

Wat onze collega zegt

"
We werken in verschillende tijdzones. Zo zijn we in de ochtend vaak in contact met de collega’s in Azië (India, Sri Lanka) om af te stemmen of alle producties en verschepingen volgens planning verlopen. In de middag communiceren we dit vervolgens met collega’s en relaties in Mexico en de Verenigde Staten. Zo werken we met de tijdzones mee en is het geen moment saai!
"

Het werkveld

Je komt te werken in de tuinbouw, een sector die vernieuwender is dan je misschien denkt. De tuinbouwsector heeft zich de afgelopen jaren hard ontwikkeld. Dit zie je terug aan de hoogwaardige technieken die gebruikt worden en de verdere verduurzaming van de tuinbouw. Onze bewortelings- en groeimedia staan aan de basis van voedselproductie en een groene leefomgeving. Ervaring in de tuinbouw, of in ieder geval enige affiniteit met de sector komt dus zeker van pas in deze functie.

Solliciteren

Word jij enthousiast van bovenstaande omschrijving? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Stuur jouw cv en motivatiebrief naar Daniëlle den Elzen via hr@vanderknaap.info. 

Neem voor meer informatie over de functie contact op met Erwin van Deijnen via 0174-296606 of erwinvandeijnen@vanderknaap.info.

Vragen?

Neem contact op met Daniëlle den Elzen:
T: +31 (0)174 296606