Kwintsheul
Voltijd, Deeltijd
hbo

Medewerker Marketing & Communicatie

In deze afwisselende functie organiseer je beursdeelnamen in binnen- en buitenland, draag je bij aan de ontwikkeling van brochures en het up-to-date houden van onze website en sociamediakanalen. Samen met je enthousiaste marketing- en communicatiecollega’s werk je vanuit ons hoofdkantoor in Kwintsheul aan het vergroten van de naamsbekendheid van de Van der Knaap Groep.
Lees meer

 

Werkzaamheden

Als medewerker Marketing & Communicatie organiseer je de beursdeelnamen van de Van der Knaap Groep in binnen- en buitenland. Hierbij komt jouw organisatietalent goed van pas. Samen met je collega’s ontwerp je een stand die onze organisatie goed vertegenwoordigt. Daarnaast ben je betrokken bij de bijeenkomsten, zoals bijvoorbeeld klantendagen, die plaatsvinden in ons innovatiecentrum ‘de Kas’. Ook draag je bij aan de ontwikkeling van brochures en lever je input voor onze website, socialmediakanalen en nieuwsbrieven.
 
Om jouw werkzaamheden te kunnen uitvoeren, heb je veel contact met verschillende afdelingen binnen onze organisatie, zoals het sales- en R&D-team, maar ook met collega’s op onze buitenlandse vestigingen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over een internationale beurs waar we aan deelnemen. Je bent onderdeel van het team Marketing & Communicatie. Binnen dit team heeft iedereen zijn eigen specialisatie, maar we hebben een gezamenlijk doel: het vergroten van de (internationale) naamsbekendheid van de Van der Knaap Groep en onze merken.
Inklappen
20%
(intern) overleg
20%
ad hoc zaken oppakken
20%
beurzen en evenementen organiseren
10%
administratie
10%
informatie verzamelen en input leveren
10%
ondersteuning salesteam
10%
ontwikkelen documentatiemateriaal

Wie ben jij

Je hebt minimaal hbo-niveau, bij voorkeur door een opleiding in de richting marketing en/of communicatie. Daarnaast heb je al enkele jaren gewerkt in een soortgelijke functie. Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands en Engels. Je bent bekend met de programma’s van Adobe, zoals InDesign en Photoshop.
 
Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op jouw vakgebied en je durft gevraagd en ongevraagd advies te geven. Je kunt goed samenwerken binnen een team, maar gaat ook graag zelfstandig aan de slag. Vanwege de veelzijdigheid van de functie, is een flexibele houding wel zo prettig. Je kunt werken met strakke deadlines. Je bent creatief, werkt gestructureerd en bent bereid je verder te ontwikkelen.

Wat krijg je van ons

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie met een salaris en arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie. Na je inwerkperiode op ons hoofdkantoor in Kwintsheul bieden wij je de mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken. Via onze ‘Knaap Academy’ bieden we interne opleidingen aan. Binnen de organisatie heerst een informele bedrijfscultuur en we organiseren regelmatig leuke personeelsactiviteiten.

Wat onze collega zegt

"

“Op de afdeling Marketing en Communicatie is geen dag hetzelfde! Het ene moment ben je een beurs in Amerika aan het voorbereiden, het andere moment leg je op kantoor de laatste hand aan een nieuwe brochure. Het is een afwisselende baan met veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte tot eigen invulling van de taken.”

"

Het werkveld

Je komt te werken in de tuinbouw, een sector die vernieuwender is dan je misschien denkt. De tuinbouwsector heeft zich de afgelopen jaren hard ontwikkeld. Dit zie je terug aan de hoogwaardige technieken die gebruikt worden en de verdere verduurzaming van de tuinbouw. Onze bewortelings- en groeimedia staan aan de basis van voedselproductie en een groene leefomgeving. Ervaring in de tuinbouw, of in ieder geval enige affiniteit met de sector komt dus zeker van pas in deze functie.

Solliciteren

Word jij enthousiast van bovenstaande omschrijving? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Stuur jouw cv en motivatiebrief naar Daniëlle den Elzen via hr@vanderknaap.info 

Neem voor meer informatie over de functie contact op met Ron van der Knaap via 0174 296606 of jr.ronvanderknaap@vanderknaap.info
Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Vragen?

Neem contact op met Daniëlle den Elzen:
T: +31 (0)174 296606