< alle vacatures

Junior research & development specialist

Honselersdijk
Voltijd
mbo+/hbo

Voor onze afdeling Research & Development zijn wij op zoek naar een enthousiaste en leergierige junior reseach & development specialist.

De werkzaamheden

Als junior R&D specialist ben je werkzaam in ons innovatiecentrum ‘de Kas’. Je leidt de verschillende teelten in goede banen en steekt hierbij graag de handen uit de mouwen. Daarnaast voer je onderzoeksprojecten uit. Hierbij stel je rapportages op, analyseer je de resultaten en communiceer je hierover naar collega’s. Als junior R&D specialist maak je deel uit van een enthousiast team waarmee je in ontspannen sfeer wekelijks overleg hebt over de werkzaamheden.

Tijdens de uitvoering van de taken werk je nauw samen met de productmanagers, de afdelingen Kwaliteit en Verkoop en heb je contact met collega’s van onze productielocaties en toeleveranciers. Het geven van technische ondersteuning aan de afdeling Verkoop en het gezamenlijk (door)ontwikkelen van de producten van de Van der Knaap Groep staan hierbij centraal. Hierbij is ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Vanuit ons eigen unieke innovatiecentrum ben je dagelijks bezig om samen met het team duurzame oplossingen te ontwikkelen voor onze klanten wereldwijd. Kortom: een veelzijdige functie met veel vrijheid tot invulling van de taken!

Wij zoeken iemand die

  • een opleiding heeft op mbo+/hbo-niveau, bij voorkeur een tuinbouwgerelateerde opleiding;
  • kennis van en/of affiniteit met de tuinbouw heeft (pre);
  • goede organisatorische en communicatieve vaardigheden heeft;
  • een teamspeler en betrouwbaar is;
  • de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst.

Wat bieden wij

Een afwisselende en uitdagende functie met een salaris en arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie. Een informele bedrijfscultuur met motiveerde collega’s en doorgroeimogelijkheden in een professionele organisatie waar innovatie, klantgerichtheid en collegialiteit centraal staan.

Sollicitaties

Ben jij de Junior R&D specialist die wij zoeken? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Stuur jouw CV en motivatiebrief naar Daniëlle den Elzen via HR@vanderknaap.info Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Vragen?

Neem contact op met Daniëlle den Elzen:
T: +31 (0)174 296606

Neem voor vragen over de functie contact op met Dirk Zwinkels T: +31 (0)174 296606