< alle vacatures

Global salesmanager

Kwintsheul
Voltijd
hbo

Wij zoeken een global sales manager die met een betrokken team van accountmanagers wereldwijd de producten van de Van der Knaap Groep vol passie in de markt zet.

De werkzaamheden

Als global sales manager ben je verantwoordelijk voor de aansturing en coaching van het internationale salesteam voor producten uit het productassortiment van de Van der Knaap Groep, zoals kokossubstraatmatten en opkweekmedia. Je ziet erop toe dat de gestelde verkoopdoelen worden gerealiseerd. Je voert marktanalyses uit en blijft op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de organisatie en de markt. Op basis hiervan werk je een langetermijnvisie uit en vertaalt deze naar strategische salesplannen, passend bij de strategie van de organisatie.

Je ziet een uitdaging in het onderhouden en uitbouwen van ons internationale netwerk en het opzetten van strategische samenwerkingen. Je onderhoudt duurzame relaties met zowel bestaande als nieuwe klanten. Het persoonlijk bezoeken van klanten en deelnemen aan (internationale) vakbeurzen is hier een belangrijk onderdeel van, dus regelmatig reizen vind je geen bezwaar. 

Wij zoeken iemand die

  • op minimaal hbo-niveau denkt en werkt;
  • tenminste vijf jaar werkervaring heeft in een soortgelijke functie;
  • ervaring heeft met het aansturen van een (sales)team;
  • kennis heeft van substraten en de opkweek en teelt van diverse (vrucht)groenten;
  • uitstekende verbale én non-verbale communicatieve vaardigheden heeft;
  • een goede beheersing van het Nederlands en Engels heeft, Spaans is een pre;
  • geen moeite heeft met frequent reizen (gemiddeld één week per maand). 

Wat bieden wij

Een afwisselende en uitdagende functie met een salaris en arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie. Een informele bedrijfscultuur met gemotiveerde collega’s en doorgroeimogelijkheden in een professionele organisatie waar innovatie, klantgerichtheid en collegialiteit centraal staan.

Sollicitaties

Ben jij de global salesmanager die zich kenmerkt als een inspirerend manager en relatiebouwer en zie jij een uitdaging in het ontwikkelen van jouw visie binnen een wereldwijd opererende organisatie? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Stuur jouw CV en motivatiebrief naar Daniëlle den Elzen via HR@vanderknaap.info Een assessment maakt deel uit van de procedure.

Vragen?

Neem contact op met Daniëlle den Elzen:
T: +31 (0)174 296606

Neem voor vragen over de functie contact op met Peter van den Dool T: +31 174 296606